Uncle Ben's (Almost Daily) WRITE 278 - 2007 02 28 South Wartzor

 

Jumala on rakkaus.

Hänellä on myös aivan loistava huumorintaju, mutta tärkeissä asioissa Hän on kuolemanvakava. Jos haastat Hänet, niin sä häviät, aivan niinkuin Lucifer hävisi ja heitettiin ulos taivaasta.

Gal 5:22 Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.

Miksi Jumala ei tappanut Luciferiä heti paikalla, mä en oikeesti tiedä, mutta se kaikki tulee lopussa paljastetuksi. Jumala sanoo niin ilmestyskirjassa, joka on Uuden Testamentin viimeinen kirja.

Rev 10:7 vaan että niinä päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu hänen puhaltaessaan pasunaan, Jumalan salaisuus käy täytäntöön sen hyvän sanoman mukaan, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille.

Ihminen on todella typerä.

Kalja katsoo peiliin © Benjamin Antell

Conan (TV-isäntä) tekee pilaa Jumalasta ja Jeesuksesta. Koska ainoa ilo ja onni jota olen tuntenut on tullut Jumalalta, en oikeastaan halua katsoa Conania enää.

Sama pätee Mr. Beaniin. Pidin hänestä tosi paljon, koska hän on todella hauska, mutta hän teki pilaa jopa Pyhästä Hengestä.

Psa 86:13 sillä sinun armosi on suuri minua kohtaan, sinä olet pelastanut minun sieluni tuonelan syvyydestä.


"640K of computer memory ought to be enough for anybody." - Bill Gates, 1981

Pyhä Henki on koko universumin pyhin persoona, ja minun opettajani. Se todella surettaa minua kun ihmiset painaa Pyhän kolminaisuuden alas.

Ymmärrän että Conan ja Bean ovat täysin välinpitämättömiä, ja he tekevät sitä typeryyden ja tietämättömyyden tähden.

Ihmiset jotka elävät lihan mukaan, niin sanoakseni, eivät tiedä mitään hengellisestä todellisuudesta. He ovat täysin sokeita ja välinpitämättömiä siitä mitä tapahtuu hengellisesti, aivan kuten ne jotka ristiinnaulitsivat Jeesuksen.

Rev 20:13 Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.

Conan jopa profetoi laulaessaan -Olen menossa Helvettiin kun kuolen. (I'm gonna go to Hell when I die.) Jos hän jatkaa samaa linjaa, niin hän todella joutuu sinne, ja hän tulee olemaan pahoillaan, mutta sitten on liian myöhäistä.

Hän tulee kärsimään yhdessä saatanan ja kaikkien muiden kanssa, jotka eivät ottaneet Jumalaa vakavasti. Ikuisesti. Miksi, sitä minä en tiedä mutta niin Jumala ilmoittaa raamatussa, joten sen täytyy olla totta.

Psa 9:17 (9:18) Jumalattomat peräytyvät tuonelaan, kaikki pakanat, jotka unhottavat Jumalan.

Jopa kokonaiset valtiot.

Tämä koskee todennäköiseti Muslimivaltiot ja muita itäisiä maita, koska he palvovat Kuu/Aurinko jumalaa Allahia.

Jotkut käyvät keskustelua siitä onko puolikuu Islamin symboli vai ei. He käyttävät sitä symbolinaan nyt, joten miksi väittä ettei se olisi?

Koraanilla on vastakkainen samoma kuin Raamatulla.

Muslimit eivät usko että Jeesus kuoli meidän syntiemme takia. Jeesus on heille vain profeetta, joten muslimiuskossa ei ole pelastusta tarjolla.

Yksi omituisimpia asioita Ismlaminuskossa on se, että he pitävät kaikkia muita kristittyinä tai Juutalaisina. He kutsuvat meitä koiriksi, ja uskovat että tappaessaan meitä he tekevät Allahin tahtoa.. mieti sitä.

On olemassa myös muita valtioita jotka palvovat epäjumalia.

Rom 14:17 sillä ei Jumalan valtakunta ole syömistä ja juomista, vaan vanhurskautta ja rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä.

Olen onnellinen kun meillä on vielä kristillisiä kirkkoja joissa voimme käydä kun maailma käy liian rumaksi.

Olen menossa kokoukseen tänään, se on kuin saisi lasillisen kylmää vettä ryömittyään viikon aavikolla. Täydellinen vapaus ja mielenrauha, keskelle päivää joka on kuin hullunmylly.

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Käännös: Markus Hellman.


Uncle Ben's (Almost Daily) WRITE 277 - 2007 02 26 South Wartzor

Peace,

Kuinka usein rukoilet omien lastesi, vaimosi tai ystäviesi puolesta?
Me usein pyydetään saarnaajia rukoilemaan meidän lasten pelastusta, mutta usein me unohdetaan tehdä sitä itse. Se on yleistä, olen kuullut sen monta kertaa.

On todella tärkeää että me rukoillaan jatkuvasti, jopa vihollistemkme ja maamme puolesta, missä maassa me nyt satummekaan elämään. Sinun rukouksesi merkitsee enemmän kuin tiedät.

Paina rukouskatkaisijaa :-)Photo © Benjamin Antell 2007.

Vain se ettet näe kaikkea tapahtuvan, ei tarkoita ettei mitään tapahdu! Jokainen kerta kun laskeudut polvillesi rukoilemaan, sinä laitat hengellisen maailman liikkumaan.

Vastaukset voi tulla silmänräpäyksessä tai 50 vuoden kuluttua, mutta ne tulee. Pääasia on että me tarkoitetaan sitä mitä me rukoillaan, ja että me ollaan rehellisiä.

Sinä et voi huijata Jumalaa, itseäsi kyllä, mutta et Jumalaa.

(Ei ole väliä miten tai missä rukoilet, vaikka seisoisit päälläsi, kunhan rukoilet. :)

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Käännös: Markus Hellman.


Uncle Ben's (Almost Daily) WRITE 276 - 2007 02 24 South Wartzor

Peace,

Lue tämä koko teksti ja löydät avaimen elämään!

Luin tänään artikkelin Jim Carreysta, näyttelijästä (write 73 and 76 June 2006) and his 23 movie.23 collage by Ben

Jim on tiellä, uskon että meidän rukoukset auttavat häntä, mutta meidän täytyy jatkaa rukousta!

Jim mainitsi LA DAILY NEWS -lehdessä uskovansa, että kun Jeesus sanoi olevansa ainoa tie Jumalan luokse, Hän oikeastaan tarkoitti: ”Rakastamalla niinkuin minä rakastan ja antamalla anteeksi niinkuin minä annan.”

Tämä ei ole se mitä Jeesus tarkoitti, vaikkakin meidän tulisi elää sillä tavoin kristittyinä.

Se tarkoittaa kirjaimellisesti sitä mitä Jeesus sanoi!

Jeesus on ovi Isän luo, siksi sinun täytyy rukoilla seuraava rukous vastaanottaaksesi elämän! Mitä sinulla on hävittävää? Ei mitään, jos tahdot tulla tuntemaan Jumalan, jos haluat pelastua, niin rukoile se, sillä Jeesus on ainoa tie.

Kaikilla muilla jumalilla, tai epäjumalilla, niinkuin heitä kutsutaan, ei ole mitään tekemistä Luojan kanssa (Jeesuksen Isä), ne ovat demoneita ja pahoja henkiä jotka yrittävät kopioida Jumalaa, tai ottaa Hänen paikkansa. Demonijumalat aina riisuvat Jeesuksen Jumaluuden, ja tekevät hänestä pelkän profeetan.

Joh 14:6 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.
Joh 10:7 Niin Jeesus vielä sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: minä olen lammasten ovi. ”
Joh 10:9 Minä olen ovi; jos joku minun kauttani menee sisälle, niin hän pelastuu, ja hän on käyvä sisälle ja käyvä ulos ja löytävä laitumen.
Joh 10:11 Minä olen se hyvä paimen. Hyvä paimen antaa henkensä lammasten edestä.

Mä en vain sano tätä, vaan olen testannut sitä siitä lähtien kun olin 21 ja se toimii! Ja Jeesus ON elossa!

Jos tahdot tuntea Jumalan, älä ole raukkis, vaan rukoile rukous :)Raukkis © Benjamin Antell 2007

Syy, miksi rukousta on vaikea rukoilla, on siinä että kaikki on hengellistä sotaa.

Sisälläsi on pieniä ääniä jotka antaa sulle kaikenlaisia tekosyitä miksi ei rukoilla. Tiedän monia jotka ovat todella kamppailleet ennen rukousta. Yksi ystäväni mietti sitä vuoden verran! Sitten kun vihdoin sain rukoilla hänen kanssaan, hän löysi rauhan.

Eph 6:12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

Saatana on myös elossa ja potkii, ja hän tahtoo tappaa sinut!

Hän on suurin massamurhaaja joka koskaan on elänyt! Hänet on väistämättä tuomittu helvettiin, siksi hän on niin vihainen ja paha. Hän tahtoo sinun kärsivän myös.

Rev 20:10 Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti.

Hän tietää, että jos kuolet synneissäsi (siis ettet pyydä Jumalalta anteeksiantoa Jeesuksen kautta), silloin hänellä on yksi viiva pistoolinperässä lisää. Hän on niin typerä. Vastusta pahaa niin se pakenee.

Haluatko kokea jotakin JÄRKYTTÄVÄÄ ja coolia?

En pelleile! Jos tahdot, niin lausu tämä lyhyt rukous, nojaudu taakse ja odota Jumalan tekevän Hänen työnsä sinussa. Jotkut tulevat järkytetyiksi, jotkut kasvavat hitaasti, mutta sinä muutut. Sinä tulet kokemaan jotain täysin erilaista!

Rukous..

Taivaallinen Isä, tulen sinun eteesi Jeesuksen nimessä, ja pyydän että antaisit kaikki syntini anteeksi. Tule minun sydämeeni ja tee minut siksi mieheksi/naiseksi joka haluat minun olevan. Näytä minulle sinun suunnitelmasi elämälleni. Uskon että Jeesus nousi kuolleista minun puolestani.

(Jos sinulla on ongelmia uskoa rukousta, niin pyydä Jumalaa auttamaan sinua uskomaan..)

Jos tarkoitit mitä rukoilit, sinä tulet muuttumaan, rukous avaa oven elämälle sinussa, senverran voin luvata!

Minusta on omituista kuinka ihmiset puhuvat Jeesuksesta niinkuin Hän olisi kuollut. Tunnen hänet aika hyvin nykyään ja voin sanoa että Hän on erittäin ELÄVÄ!

Aivan niinkuin ennenkin, useimmat ihmiset eivät koskaan ymmärrä sitä, koska eivät ole rukoilleet tuonkaltaista rukousta kuin edellä.

Pelastetuksi tuleminen on niin helppoa, että useimmat ihmiset eivät tajua sitä!

Rukous on ainoa avain joka avaa oven elämän mysteereihin ja sinun sydämeesi. Ilman rukousta sinä pysyt pimeydessä ikuisesti. Ei ole kiertotietä.

Jeesus ei ole kuolleena. Hän on SINUN ylösnousemuksesi kuoleman jälkeen!Photo © Caroline Antell 2006

Joh 11:25 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut.

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Käännös: Markus Hellman.


Uncle Ben's (Almost Daily) WRITE 263 - 2007 02 09 South Wartzor

Peace,

Vaimon kissa oksensi äsken sohvalle..

Sillä on matoja, voi veljet että ne on ällöttävän näköisiä juttuja. Tällä kertaa koko tapahtuma muistutti mua ihmisistä joiden olen nähnyt vapautuvan demoneiden vallasta. Sitä tapahtuu aina silloin tällöin kirkossa. Niistä on hyvä päästä eroon, ne sotkee yhteiskunnan asiat.

Monet ei usko että sellaisia on olemassa, mutta uudestisyntyneelle kristitylle se on jokapäiväistä. Me nähdään kaksi maailmaa, ei vain tätä ”normaalia”, vaan me ollaan tietoisia hengellisestä sodasta joka on käynnissä päivittäin. Me nähdään ihmisten vapautuvan, ja saavan takaisin heidän mielensä ja/tai voimansa.

Eph 6:12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

Henget tai demonit joiksi monet kutsuvat näitä langenneita enkeleitä, ovat piikki lihassa.

Ne voi todella saada ihmisen sekaisin. Erilaisia henkiä on valtava määrä. Vain muutama esimerkkinä: Vihan henki, Epäusko, Leegio, Haureus, Porno, Alkoholiriippuvuus, Huumeriippuvuus, Murha, Homous, Ylpeys, UFO:t, jotkut on oikeasti liian omituisia tullakseen mainituksi täälä... Olen kohdannut näitä ja monia muita.Photo © Fred Skymberg 2006

Mitä tahansa demoneita ne on, Jeesus voi päästää sut vapaaksi!

Joskus ne lähtee hyvän saarnan aikana, joskus isolla metelillä, toisella kertaa vain häipyvät rukouksen aikana. Jotkut vaativat paastoa ja paljon rukousta ennenkuin ne päästää otteensa. Loppujen lopuksi niiden täytyy kuitenkin totella kristittyä joka tulee Jeesuksen nimessä.

Tässä on syy miksi meille kristityille on niin tärkeää paastota. Me tullaan hengellisesti vahvemmaksi, ja Jumalan läsnäolo on meissä aivan eri tasolla jos me paastotaan. En tiedä miksi se on niin, mutta mä tiedän omasta kokemuksesta että se toimii.

Itäisillä mailla pahat henget on päivittäinen vitsaus, ja useimmat ihmiset uskoo niihin koska tulevat jatkuvasti häirityiksi niiden taholta. Täällä länsimaissa me ollaan helppoja kohteita kaiken ylpeyden ja himon vuoksi.

Länsimaissa henget on tosi kieroja, ne on huijannut monet uskomaan ettei niitä ole olemassa :-)

Länsimaissa ihmiset uskoo olevansa liian fiksuja uppoamaan kaikkeen siihen kukkuun...

Suurin osa uudestiysyntyneistä kristityistä tietää kaiken tämän, mutta monet ei puhu pahoista hengistä yms. koska pelkäävät ihmisten mielipiteitä. Monet tietenkin pitäisivät heitä hulluina.

1Co 2:13 ja siitä me myös puhumme, emme inhimillisen viisauden opettamilla sanoilla, vaan Hengen opettamilla, selittäen hengelliset hengellisesti.

Toisaalta mua ei vaan kiinnosta mitä ihmiset ajattelee, joten mä jaan teidän kanssa paljon sellaista mitä muut ei. Ihminen joka ei ole syntynyt uudesti ei voi ymmärtää hengen asioita, se vain ei ole mahdollista koska he ovat hengellisesti sokeita.

1Co 2:14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.

Luk 6:39 Hän sanoi heille myös vertauksen: "Eihän sokea voi sokeaa taluttaa? Eivätkö molemmat lankea kuoppaan?

Rom 11:8 niinkuin kirjoitettu on: "Jumala on antanut heille uneliaisuuden hengen, silmät, etteivät he näkisi, ja korvat, etteivät he kuulisi, tähän päivään asti".

Rom 8:16 Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia.

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Käännös: Markus Hellman.


Valokuvaaja, Ruotsi: Fred Skymberg . Address : Tennisvägen 32, S-17553 Järfälla
Sweden.Tel: 46858035343 e_mail : fred9@chello.se

Valokuvaaja USA: John Kendall http://www.vintage-electronics.com/


Peace, Ben

I'm not trying to put anyone down with my Write, I'm just trying to convey what God has put on my heart. I also feel that that life is too short, to just shut up and go with the flow, when people suffer under all kinds of bondage, when they could in fact be set free in Christ.

 

Benny Antell, Ben Antell, Benjamin Antell