Uncle Bensin Mietteitä 1 - 2006 10 01 South WartzorRauhaa laaksossa,

Tämä on mun ensimmäinen kirjoitus (mun ystävä michelle kehoitti kirjoittamaan sen).

Niinkuin Arnold (Schwarzenegger) kerran kysyi multa;-why U no work out? - Miksi sä et treenaa? Mä en yritä leveillä että tuntisin hänet, olen aivan varma että hän unohti mut 5 minuuttia sen jälkeen kun juteltiin :) Mutta mä uskon että on aivan yhtä tärkeää harjoittaa hengellisiä muskeleita, jopa tärkeämpää kuin fyysinen treeni. Kuka haluaa löysän hengellisen ruumiin? Yuckadoodledoo.

Mä olen yrittänyt olla rukouksessa 3 tuntia päivässä, ei uskonnollisena tapana, vaan koska haluan oppia tuntemaan Jumalaa paremmin.

Toistaiseksi olen epäonnistunut surkeasti, takana yksi viikko harhailevia ajatuksia :)

Tottakai mä puhun Jumalan kanssa pitkin päivää, mutta ajattelin että keskittynyt, erotettu rukous kantaisi enemmän hengellistä hedelmää. Kenties Jumala haluaa nähdä että mä olen oikeasti tosissani ennkuin kääntää hanat auki, eh? Mitä mulla on hävittävää..? Ehdottomasti ei mitään, absolutely.. nada.

Lisää ajatuksia.

Miksi sananvapaus koskee ainoastaan sellaisia ryhmiä jotka ei ole kristittyjä??? Mitä se oikein tarkoittaa? Ruotsissa heitetään pastoreita (Åke Green) vankilaan Jumalan sanan saarnaamisesta! Mitä ihmeen sananvapautta se on? Ja millaista rakkautta?

Mä olen lukenut sen tekstin jonka Åke Green saarnasi, eikä se ollut millään tavala vihamielinen. Green ainoastaan julisti faktoja raamatusta, sympaattisella tavalla.

Hyviä uutisia: Åke Green, ruotsalainen helluntaipastori, joka tuomittiin vankilaan saarnaamisesta on julistettu syyttömäksi Tukholman korkeimmassa oikeudessa, johtuen ainoastaan Greenin oikeuksista Euroopan ihmisoikeuksien julistuksen mukaan :)

Miksei maailmassa koskaan ole ollut, eikä koskaan tule olemaaan minkäänlaista tasapainoa?

Me ollaan joko toisessa ojassa huutamassa päätämme irti, tai toisessa ojassa uppoamassa välinpitämättömyyden suohon. Miksei kukaan ole tukevasti tiellä?

Mä todella uskon, että jos ihmisten hengelliset ongelmat hoidettaisiin nykypäivän yhteiskunnassa, niin murhien määrä tippuisi 90%. Sensijaan me lääkitetään ihmiset niin että ne kulkee kuin zombiet, sairaalakunnossa.

Tietenkään tämä ei oikein toimi. Jos potilaat unohtaa ottaa ilopillerinsä ajallaan, niin varo ja piilota moottorisaha.

Jos Jeesus tulisi takaisin tänään, olen varma että useimmissa maissa häntä ei otettaisi vastaan, tosin USA:ssa hän todennäköisesti saisi oman talk-shown.

Sano mun sanoneen, pian raamatusta poistetaan ja muutetaan kaikki epämukavat kohdat, niin että meidän omatunnot voi levätä rauhassa. Ne joilla ei ole hengellistä elämää itsessään ovat taipuvaisia ajattelemaan että raamattu on ihmisen kirjoittama :)

Ne jotka on hengellisiä, tietävät että raamattu on kirjoittettu Pyhän Hengen inspiroimana. Tämä on yksi suurimmista kompastuskivistä maailmassa. Koska raamattu ei ole vain yksi kirja muiden joukossa, vaan se on käyttöohjekirja niille joilla on uusi elämä Kristuksessa. Jos me ei lueta käyttöohjeita, meidän jäädytään pystyyn ennemmin tai myöhemmin.

Käyttääksesi ohjeita sun pitää vain lukea jae tai pari päivässä. Jos pydät Jumalaa johdattamaan ja opastamaan sua, sulle aukeaa uusi maailma, aivankun joku laittais valot päälle. Ei se ehkä tapahdu yhdessä yössä, mutta se TULEE TAPAHTUMAAN, jos olet rehellinen.

Mulle se tapahtui, kun olin laulajana roc&roll bändissä.

Jumala ei piitannut siitä että olin täysi ääliö, hän kosketti mua voimallaan ja näytti että Hän rakastaa mua. Ja Hän rakastaa myös sua.

Älä tyrmää sitä ennenkuin olet kokeillut Häntä, Hän on luvannut vastata jokaiselle joka etsii häntä! Joh.7:38 (Uusi Testamentti) ”Joka uskoo minuun (Jeesukseen), niinkuin raamattu sanoo, hänen sisimmässään on juokseva elävän veden virrat. (suom.huom. (FPR) ” Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niinkuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat." vuoden 38 käännöksessä lauseen merkitys on hieman muuttunut)

Tätä ongelmaa ei ole suomenkielessä, mutta yksi mikä usein ärsyttää mua, on se kun ihmiset nimittää Pyhää Henkeä ”Holy Ghost”, niinkuin aave tai joku kuollut olemus.

Ja mun kokemukseni mukaan Pyhä Henki ei ole vähäisimmässäkään määrin kuollut.

Olen viettänyt paljon aikaa studiossa vimeisinä vuosina...

Sitten kaveri joka oli juuri tullut uskoon veti mut mukaansa kirkkoon. Huomasin etten ollut aivan kuollut hengellisesti, mä vaan haisin oudolta, ja mun akku oli aika lopussa, mutta silti parkit paloi.

On tärkeetä käydä kokouksissa, koska usko tulee Jumalan sanan kuulemisesta. Oli oikeesti hauskaa mennä kirkkoon, ainakin muutaman kerran jälkeen. Musiikki on jostain 1900-luvun alkupuolelta. Mä en usko että se on yhtään pyhempää kuin mikä tahansa kristillinen musiikki, se on vaan niin että monet vanhat ihmiset jotka ei ymmärrä että maailma muuttuu, uskoo että koska he pitää siitä, kaikkien muidenkin pitäisi.

Mä en voi sietää sitä, se on niin uskomattoman vanhentunutta. Mutta mä en aio minkään muzakin olla esteenä mun hengelliselle kasvulle. Ehkä se tekee mut fyysisesti vahvemmaksi, kun mä altistan korvani tälle kammottavalle kidutukselle joka viikko :) Kuka tietää?

Kaikki ”tietää” mikä on oikein ja mikä on väärin, siksi meillä on omatunto.

Mutta kaikki tietää myös sen, että jos me toistuvasti tehdään jotain mikä me tiedetään vääräksi, se ei enää tunnukkaan niin väärältä, meidän omatunto turtuu siitä kohtaa. Joten ole varovainen. Mielestäni Bob Dylan lauloi hyvin: ”so many things can get in your way, when you try to do what's right.” (niin monet asiat voi tulla tielle, kun yrität tehdä sitä mikä on oikein.)

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Käännös: Markus Hellman.


Fotograf Fred Skymbergs kontaktuppgifter:

Fred Skymberg . Address : Tennisvägen 32, S-17553 Järfälla
Sweden.Tel: 46858035343 e_mail : fred9@chello.se

Photographer John Kendall http://www.vintage-electronics.com/


Jag har inte för avsikt att såra någon med mina skrivelser, men jag vill vara ärlig. Därför är jag rakt på sak för det mesta utan krusiduller. Samhället idag är väldigt ruttet och korrumperat, och tiden är kort. Jag har ett inre tryck att skriva om det jag gör, och mitt hopp är att någon skall ha utbyte av skriverierna som är ett resultat av min vandring med Gud.

Peace, Ben

I'm not trying to put anyone down with my Write, I'm just trying to convey what God has put on my heart. I also feel that that life is too short, to just shut up and go with the flow, when people suffer under all kinds of bondage, when they could in fact be set free in Christ.

 

Benny Antell, Ben Antell, Benjamin Antell