Waam ART NEWS BEN's WRITE BOOKS

 

2019

Ainosataan Herra tietää mihin joudun tänä vuonna. En suunnittele mitään itse, Herra johtaa.

2018

Värna/Linköping, Ruotsi taas n. 6 viikkoa. Kaste Värnassa y.m.

2017

Kävin Ruotsissa viime syksynä noin 5-6 viikoa, ja nyt käyn siellä taas. Olen siellä ainakin 5-6 viikkoa, Åtvidabergin lähistössa, lähellä Linköping. Saa nähdä mitä Herralla on tekeellä. Luultavasti palaan Suomeen sen jälkeen syyskuussa.

Keväällä olin taas Englannissa +kolme kuukautta.

Rukoilin klomen kuukauden aikana monien ihmisten puolesta. Monet paranivat, henget lähtivät ja jotkut tulivat uskoon. Hengellinen tilanne siellä on nyt muuttunut pahemmaksi ikävä kyllä.

Musliimit tappaivat ihmisiä enemmän kuin joka toinen viikko kun olin siellä. Koraani sarnaa että muslimit pitää tappaa kaikki jotka eivät ole musliimejä! Se on hirveä kirja suoraan helvetistä.

2016

Keväällä oli taas Englannin vuoro 24 maaliskuu - 24 huhtikuu.

Rukoilin kuukauden aikana moni ihmisten puolesta. Monet paranivat ja jotkut tulivat uskoon. Toiset saivat hengellisiä lahjoja y,m. Rukoilin myös pastoreiden puolesta muutamassa kirkossa.

Kävin Intialaisessa kotikokouksessa jossa monet parenivat. Heitin myös pahoja demoneja helvettiin mihin ne kuuluu, katkaistiin myös kaikennäköisiä kirouksia. Siinä tuli myös Lithuania-lainen mies uskoon.

Kävin myös Pakistanilaisessa kirkossa, jossa olen käynyt monta kertaa. Rukoilin monessa kodissa joissa sain myös siunata lapsia, joka päivä Herren leivissä on valtavan hauska.

Nyt syksyllä mun pitääkuulemma käydä Ruotsissa taas ja olla siella ainakin kuukauden. En tiedär siitä sen kummemmin, näin se yleensä on kun tekee Herran keksimiä juttuja. On vain hauskaa!

Siunausta teille kaikille!

2016

Olen pitänyt ruokouspiirit helmikuussa jag maaliskuun aikana Suomessa. Monet ovat tulleet rukoiltavaksi tänä vuonna myös eteläsuomesta ja ruotsista. Lähden kohta ulkomaanmatkoilla taas.

Olin myös tässa TV dokumenttielokuvassa 2016:

Kävin Ruotsissa elo-syyskussa 2015.

Rukoilin eri pastoreiden ja jäsenien puolesta kirkoissa sitten rukolin vapaaaikana kaduilla. Herre paransi 80 henkilöä Ruostin kaduilla Norrköpingissä, Anebyssa, Göteborgissa, Uumajalla ja Linköpingissä.

Kun palasin kotiin jatkoin työni kirjojen kanssa.

2015

Minulla on kolme kirjaa työn alla tälla hetkellä. Yksi on painovalmis. Minulla on myös paljon musiikkia työn alla.

Talvi 2014

Kävin 4 viikoa Ruotsissa, luultavasti kymmenes matka siellä 2012 jälkeen: Norrköping, Linköping, Åtvidaberg, Linköping ja Aneby. Tulin kotiin jouluksi.

Ihmisiä tulivat uskoon, täyttyivät Pyhällä Hengellä, tulivat kastetuksi ja toiset paraantuivat sairauuksistaan. Pahat henget muuttivat helvettiin.

Minut filmattiin myös dokumenttiohjelmaksi joka julkaistaan helmikuussa 2016 YLEn kautta.


UK kevät 2014:


Ruotsi maaliskuu-huhtikuu 2014:

Gothenburg

Aneby, jne.


Englanti Tammikuu 2014:

Luton ja London, UK


I have very little time for updates now, since I work mostly alone at the moment.

Ruotsi:

27/11, 2013 Vasa-Norrköping

Norrköping

Linköping

Skärblacka

1 Joulukuu Aneby

Bruzaholm

Gothenburg

Partille

8/12 Mjölby

8/12 Norrköping

Ministering, mostly getting acquainted with Israel:

11-18 Joulukuu 2013

Arlanda-Tel Aviv-Jerusalem

11/12 Storm, rain, hail.

12/12 Snowstorm, disaster...

13/12 Snowstorm

14/12 Snowstorm

15/12 wet

16/12 wet

17/12 wet

18/12 Lovely weather

Jerusalem-Tel Aviv-Stockholm-Vasa


New book on the way any day now...

First edition will be in Swedish only.


Uusi kirja tulossa näinä päivinä...

Ensimmäinen painos on ruotsinkielinen


Syyskuu, takaisin Ruotsista jossa olin 3 viikkoa.

1. Norrköping.

2. Linköping.

3. Norrköping.

4. Linköping.

5. Aneby.

6.Göteborg ja Mölndahl.

7. Aneby.


Heinäkuu 20013

Raahen vapaaseurakunta

http://www.raahe.svk.fi/?sid=1

La 27.7. klo 18:00  Esirukous- ja ylistysilta, vieraana Ben Antell 
Kuvaus: Tilaisuus teltassa kirkon pihalla
Paikka: Vapaakirkko
Osoite: Brahenkatu 15 Raahe

Su 28.7. klo 16:00  Jumalanpalvelus, Ben Antell 
Kuvaus: Tilaisuus teltassa kirkon pihalla
Paikka: Vapaakirkko
Osoite: Brahenkatu 15 Raahe
Puhelin: (08) 223 1228
Sähköposti: raahe@svk.fi

- Herra paransi Pirkon rukoustilaisuudessa Raahessa.
- Pirkolla oli ollut 56 vuotta kipuja => ne lähtivät sekunnissa.
- Pirkko sai jättää rollaattorin pois rukouksen jälkeen.
- Hän oli harkinnut vahvojen kipulääkkeiden aloittamista, ennen rukousta.
- Kävely oli ollut ennen hidasta, vaivalloista ja kivuliasta.
- Kaksi eri lääkäriä totesi Pirkolla syövän keuhkoissa.
Keuhkot olivat kuitenkin myöhemmin täysin puhtaat kuvauksissa.
- Pirkko näyttää nyt nuorekkaalta ja hyvinvoivalta ihmiseltä.

--------------------------------

Helmikuussa 2013. kävin 2,5 viikkoa Göteborgissa, Hönössä ja Anebyssa Ruotsissa. Soitin kitaraa, lauloin, saarnasin jag rukoilin monien ihmisten puolesta. Lähdin sitten Tanskan kautta Porvooseen ja kotiin hetkeksi.

Lähellä Hönö, Ruotsi

"Läppstiftet" Göteborg, Ruotsissa

Sitten jatkoi matka Porvoon kautta Englantiin taas, jossa saarnasin, lauloin ja rukoilin kirkossa ja kodeissa. Eräs sairaalanpällikkö Lontoossa pareni astmasta ja kroonnisesta reumaattisesta särystä. Tapasin valtavasti ihmisiä ja sain paljon uusia ystäviä. Asuin muun muuassa erään afrikkalaisen perhessä, kyllä oli mukava perhe, huh huh. Olin Englannissa 5 viikkoa tällä kertaa.

London, UK

Kastin uskoon tulleita sekä Ruotsissa että Englannissa.


Hyvää siunattu 2013!!!

Tulen matkustamaan tosi paljon tänä vuonna eri maihin. Lähetä SMS tai ota yhteyttä Facebookin kautta jos sinulla on asiaa, vastan harvoin puhelimeen enään.

Kohta tulee 3 uutta kirjaa ruotsin kielellä ja yksi englanninkielellä. Kirjojani kännetään tällä hetkella myös hindiksi, englanniksi ja espanjaksi.


Rakkaat kristityt veljet ja sisaret!
(Public event on Facebook)

Haluamme kutsua teidät kaikki rukoilemaan seuraavan asian puolesta. Asia on erittäin kiireellinen ja tärkeä, joten vetoamme jokaiseen kristittyyn: kutsukaa KAIKKI kynnelle kykenevät ystävänne ja tuttavanne mukaan rukoustaisteluun!

8.12. Turun hengentieteen seura on järjestämässä ympäri Suomea yhtäaikaa tapahtuvaa pimeää messua Pekka Siitoinin kuolinpäivän kunniaksi. Pekka Siitoin oli Turussa ja Naantalissa vaikuttanut suomalainen okkultisti ja uusnatsi. Hän nousi 1970-luvulla julkisuuteen Adolf Hitleriä avoimesti ihailevana uusnatsina. Hän perusti salaseuran nimeltä Turun hengentieteen seura.

Toisin kuin voisi olettaa, 8.12. järjestettävässä tapahtumassa on kyseessä todellinen saatananpalvonta, jossa mm. yritetään vihkiä Suomea paholaiselle ja hänen henkivalloilleen ja kutsutaan järjestelmällisesti ja avoimesti saatanaa ja demoneja sisään näitä rituaaleja suorittaviin ihmisiin.

Emme lähde tässä tapahtumassa kertomaan rituaalin sisältöä yksityiskohtaisesti, mutta halutessaan (ja omalla vastuulla) rituaalin tarkan sisällön voi tarkastaa Turun hengentieteen seuran nettisivuilta, mikäli joku epäilee tilanteen vakavuutta. Myös Facebookissa kyseiseen saatananpalvontatapahtumaan on ilmoittautunut jo useita satoja ihmisiä.

Kristuksen seuraajina meillä on velvollisuus käyttää hengellisen sodankäynnin aseita, joilla teemme paholaisen työt mitättömiksi. Rukoilemme, että käsillä olevaan demoniseen tapahtuvaan tosissaan tai leikillään osallistuvat ymmärtäisivät, ettei pimeyden voimien kanssa tule pelleillä, ja että saatanan henkivaltojen kutsuminen voi johtaa erittäin vakaviin hengellisiin seurauksiin. Rukoilemme, että tapahtuman osallistujat kääntyisivät elävän kolmiyhteisen Jumalan puoleen, eivätkä Saatanan.

Haluamme myös muistuttaa, että Saatanalla ei ole uskoviin mitään valtaa, eikä meidän tarvitse pelätä, vaan nousta rohkeasti rukoilemaan Suomen ja tähän tapahtumaan osallistuvien ihmisten puolesta! Eihän Jumala ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman, rakkauden ja terveen harkinnan hengen. (2. Tim. 1:7) Pyhittäkäämme siis joulukuun kahdeksas päivä rukoukselle ja paastolle, käyden rukoustaisteluun kaikkia pimeyden valtoja ja voimia vastaan. Aamen!

Toivomme, että rukoukseen käydään jo hyvissä ajoin.

Tapahtuma on ajoitettu 8. päivälle, koska silloin tämä varsinainen pimeyden voimien palvominen tulee käynnistymään, mutta ilman muuta tavoite on myös tätä viestiä levittämällä aktivoida ihmisiä rukoukseen jo etukäteen!

Siunausta kaikille!


Joulukuussa 2012 joudun taas käymään Ruotsissa, viidessä kaupungissa.


Olen käynyt Ruotsissa muutama kertaa, pitäämässä kokouksia viime aikoina 2012. Norrköpingissa, Tukholmassa, Anebyyssa ja muualla.


Viimeinen kokous City Seurakunnan tiloissa tänään Elokuun kymmenes päivä, 2012.

Kiitoksia City Seurakunnalle!

Pitää etsiä uusi tila kun palaan Ruotsista 22/8.


Nyt joudun käymään Ruotsissa taas. Ruotsalainen tyttö parani rukouksen aikana. Hän tuli Ruotsista asti eka kokoukseen, oli ollut 8 vuotta sairaana, Herra parrani muutamassa sekunnissa :-) Nyt pitää käydä siellä rukoilemassa sunnuntai iltana, Norrköpingissä ja myös Anebyssa tiistai iltana...12/8 klo 19.00

9 kastettua 5 viikossa!


Pidän

HEALING HOUSE INTERNATIONAL

Healing-kokouksia pidetään perjantaisin Vaasassa, kesä 2012 (ainakin :-)

Monet parantuvat, Jeesus tekee ihmeitä, ja tähän asti 8 henkilöä ovat kastettua, 5 jo ja kolme listalla. Meillä on kastetilaisuus joka perjantai, esim kokouksen jälkeen Mansikkasaaren rannalla. En pidä pitkia saarnoja koska suurin osa tulee esirukousta varten. Soitan kitaraa ja laulan, kunnes Pyhä Henki sanoo jotain. Kuka tahansa saa pyytää esirukousta koska vaan kokouksen aikana. Tule mukaan, kahvia on ja kaikki on ilmaista. Neljäs kokous on nyt seuraavana perjantaina, kuudelta illalla.

City Seurakunnan tiloissa, Myllykatu 15, Vaasa. Klo. 18.00

Kesäkuu 9, 2012, siunausta, Ben Antell

PS. Jos haluat tietää raamatusta enemmän, käy Cityseurakunnan kokouksissa sunnuntaisin. Tom Lipkin on hyvä saarnaja.

http://www.vaasancityseurakunta.org/7


HUOM, esirukoustilaisuus!

Saarnan Vöyrin Vapaakirkossa tiistaina 20.03.2011 klo. 19

Tuokaa sairaita ystäviä, Herra parantaa!


Tammikuu 2012

Suomalainen proge.

BEN ANTELL BAND

Waters LP Worldwide Re-release on iTunes!

Get yer own remastered copy now!

http://itunes.apple.com/fi/artist/ben-antell-band/id495710721

Released: 24 December 2011
P 2011 King Kong Production


Toukokuu 13, 2011

Kirjoitin pari kirjaa, jotka menevät kohta painoon. Toinen niistä tulee kesän aikana myös suomenkielisenä. Ilmoitan heti kun se tulee painosta.

Voit seurata minua hiemman Facebookin kautta, mikäli haluatte.

HUOM, esirukoustilaisuus!

Saarnan Vöyrin Vapaakirkossa ensi tiistaina 17.05.2011 klo. 19

Tuokaa sairaita ystäviä, Herra parantaa monet!


Tammikuu 2011
Olen ollut esirukoilijana eri kirkoissa muutama vuotta.

Valokuva © Håkan Ahlskog
2011 nyt olen kutsuttu ulkomaille taas.

Rukoilen kenen tahansa puolesta kun olen Suomessa. Herra parantaa monet ihmiset tänä päivänä!


Joulukuu 2010

En ole vakituiseksi Koivulahdessa enään!


UK, August 15 - October 4, 2010

September 16, Luton, saarnajana.
September 12, Luton, esirukoilijana
September 12, Luton LCC, esirukoilijana
September 5, Luton, esirukoilijana

August 22, esirukoilijana (praying for people)

Yksityiset esirukoilijana.


FINLAND - 2009

Esirukoilija Kvevlax Missionskyrka, Koivulahti , Suomi, keskiviikkoisin seitsemältä.


Vörå Frikyrkan-issa kerran kuussa saarnajana, pastori Mikanderin kanssa.


2010.03.09

Olen kirjoittanut paljon musiikkia LUNA PARK levyn jälkeen, mutta en ole tehnyt studiohommia. Olen ollut esirukoilijana monessa kirkossa, joten aika ei riitä studiotyöskenttelyyn. Elämäni on muuttunut täysin viime vuosina, siunausta.


Tänä iltana 20.00 tai 21.00 soitamme:

Steel 'n' Country #2

BUFFALO BEN

HOTEL TROPICLANDIA/VAASA• 31.10.2009, klo. 19.00.

Table bookings: +358 6 283 8000 (Waskia)

Eero Lakaniemi • basso ja taustalaulu

Henna Hellmanviulu (ei kuvassa, eikä keikalla)

Samuel Dahl • Pedal Steel Guitar ja Dobro

Sixten SandvikRummut

Buffalo Ben (Antell) • kitara ja laulu

Other bands: Borderline, Lake Region Band, Steel Guitar Guest Stars.

www.steelguitar.fi


2009.08.28

Olen Lontoossa syyskuun 19 päivä - 03 lokak.


2009.08.28

29 elokuu, Uusikarleby Buffalo Ben keikalla! Main man on Jack Vreeswijk.

Osoite: Sven Nyman, Jutasvägen 217, Forsbackan, Nykarleby. klo. 20.00


Keskiviikkoisin olen Missionskyrkan-issa Koivulahdessa esirukoiliana iltaisin klo. 19.00.

Sunnuntaisin olen usein Vöyrin Vapaakirkossa (Baptisti/Helluntaiseura-kunta) tai Sion Seurakunnassa, Vaasassa.


2008.03.14 Monta uutta video (11 kpl) : http://www.youtube.com/thalonen


2008.01.01

Ben keikkailee yksin kitaralla tällä hetkellä.


05.01.2008

Uusi video: WATERSONG (katso koira)


30.12.2007

Uusi video: WYSIWYG


23.12.2007

Kaikki BAB videot + uusin "There's a space inside of me": http://youtube.com/user/thalonen


17.10.2007

Ben's write, enemmän matskua suomen kielellä: http://www.antell.com/devotionalblog.html


10.05.2007

Uusi video Ben Antell Band:I was looking 4 love!


Tsekkaa Phantom Tollbooth!

Siellä on Ben Antell Bandin LUNA PARK! arvostelu. Levy sai erittäin positiivinen palaute.

This album is a flat out blast...

Barry Nothstine hosts Soul Frequency Radio (http://www.soulfrequency.com), a weekly freeform FM radio show showcasing progressive rock, instrumental rock, power-pop, psychedelic rock, rock classics, blues, and more—great rock for the ages!


2007 01 06

Uusi video youtube.com!

Raita 1: Flowers in my hair From BEN ANTELL BAND - LUNA PARK.

http://www.youtube.com/watch?v=_lbYrDx7mBE


2006 11 17

10.50 Yle Vega, Finland. Haastattelu ruotsiksi - Ben AntellLUNA PARK


Ben Antell Bandin paljon kehuttu uusi levy LUNA PARK "in glorious Black & White" WAAM 009 on valmis.

Täältä saatte biisit mp3sena ilmaiseksi :-)

Track 1 Flowers in my hair.mp3
Track 2 I was looking 4 lo.mp3
Track 3 I love U so can't let U go.mp3
Track 4 Piccolo - Bell boy.mp3
Track 5 BIG BAM - Wham bam.mp3
Track 6 What a beautiful Dei.mp3
Track 7 Everything is relative.mp3
Track 8 Waiting here, what can I do?.mp3
Track 9 There's a space inside of me.mp3
Track 10 Camel Race - Helter skelter days.mp3
Track 11 Shyna a little love.mp3
Track 12 WYSIWYG - What did U x-pect?.mp3
Track 13 Wish I could dance like David did.mp3
Track 14 I'm coming home, 'cos I love U so.mp3
Track 15 One day you're here, one day you're gone.mp3
Track 16 I love my little girl(s).mp3
Track 17 When night is cold.mp3
Track 18 Delhi Delhi.mp3
Track 19 Coming or going?.mp3
Track 19 Really hidden track.mp3

PS. Levyllä hoitaa Sixten Sandvik rummut ja Ben Antell soittaa kitarat, viulut, cello, kantele, harp, perkussiot, Landoliini y.m. ja laulaa (bandin muut jäsenet olivat mökeillä). Levy on rock -pop, jotkut tykkäävät että se on proge tyyliltään... Toiset tykkäävät taas että se muistuttaa Beatles, Hendrix, Black Sabbath ;), Led Zeppelin, Marc Bolan (T.REX) ja jopa Zappa... Levy on soitettu ilman sekvensereitä ja sämplereitä.


Ben Altell Band menee studioon Elokuussa 2006 nauhoittamaan 25 Year anniversary CDnsä. Kappaleet ovat uusia.


Liquid Elev@tor on tilapäisesti? "out of order", lue enemmän englannin kielellä tästä


HOLLYWOOD kappale on ollut Jamsline listalla USA:ssa monta kuukautta 06 05 2006


Benjamin Riffi musiikkilehdessä 6/2004

IN THE BAG cd pyörii USA:ssa taas, täältä saatte biisit mp3sina ilmaiseksi.

Track 1 Be Bop Dun de Dum.mp3
Track 2 There's a God in m.mp3
Track 3 The Money Song.mp3 (I have to ask if I can give away this John Kander tune)
Track 4 If you find the li.mp3
Track 5 My darling daughte.mp3
Track 6 Waiting 4 elevator.mp3
Track 7 Watersong.mp3
Track 8 The Parrot and the.mp3
Track 9 Through a glass.darkly.mp3


Esimerkiksi Jamsline import chartseille

Sixten Sandvik ja Ben ovat olleet studiossa taas joulukuussa 2003 ja tammikuussa, nauhoittamassa pohjat uudelle kitararokkilevylle, joka ilmestyy jollain konstilla syksyllä. Ben miksaa tällä hetkellä nimettömän levynsä.Uusi kotimainen draamasarja Headhunters
soitti m.m. Benjamin Antellin tekemä filmimusiikkia nelosellaDiscography-film-video

Benjamin haastateltiin Suomen Televisiossa,
Yleisradion/FST "GO GO" ohjelmassa maaliskuussa 2004.

Liquid Elev@tor
Automata No.5 magazine, Canada (Syyskuu 2003, arvostelut).

Interview with Benjamin
The Mic online magazine
MIConlinemagazine

Suomalainen muusikko Benjamin Antell on kaikessa hiljaisuudessa kirjoittamassa
suomalaista rockhistoriaa. Biisi "There’s a God in my garage", omakustanne-levyltä "In the Bag", kipusi hiljattain yhdysvaltalaisen W.I.T.R. 89,7 FM radio-aseman ykköseksi. Heti tämän jälkeen "There’s a God in my garage" video esitettiin MTV Europessa. Video on pyörinyt neljässä eri Music Television ohjelmissa, ja pyörii edelleen silloin tällöin! (kesä 1996 lähtien).
CD levyt ovat saatavina täältä:In the bag" CD (sis. 1 USA radio hitti/eniten toivottu kappale)
USA:ssa " There's a God in my garage" on myös julkaissut
N'soul records Hollywoodissa.
Jakelu hoitaa Ruotsissa, Bonniers Amigo Records ja Norjassa (Arcade)BOX AMERICANA (sis. 3 USA radio hittiejä, raita 1, 2 ja 4))
(RRCD 109 Riverside Records Tukholma)

mp3 biisit ilmaiseksi täältä.

Track 1 Box Amreicana.mp3
Track 2 I'm just coming 4.mp3

Track 3 B my doctor yeah.mp3
Track 4 2morrow could B ye.mp3
Track 5 Many a night.mp3
Track 6 Hollywood Pollywou.mp3
Track 7 If...U would still.mp3
Track 8 My Billabong.mp3
Track 9 God in my garage I.mp3
Track 10 Sister Circumstanc.mp3
Track 11 My darling daughte.mp3
Track 12 Departure.mp3


RIVERSIDE RECORDS
Vanadisvägen 6, S-11346 Stockholm, Sweden
Phone +46 8 32 75 00 FAX +46 8 34 46 30

CD levy COMING UP 4 OXYGEN on julkaissut levyyhtiö IMG, New Yorkissa.
Sopimus koskee maailman laajuinen jakelu
Tästä tehdään myös Scandinaavian versio näinä päivinä.

Benjaminin musiikki soitetaan nyt m.m. USA:ssa, Canadassa, Intiassa, Tyynemeren saarilla
Venääjällä, Philipineillä, Englantissa y.m. ja MTV Europen kautta, ympäri Scandinaaviaa...mutta ei se mitään :)USA, Belgium, England, Finland...

IN THE BAG mp3 biisit ilmaiseksi!

Track 1 Be Bop Dun de Dum.mp3
Track 2 There's a God in m.mp3
Track 3 The Money Song.mp3 (I have to ask if I can give away this John Kander tune)
Track 4 If you find the li.mp3
Track 5 My darling daughte.mp3
Track 6 Waiting 4 elevator.mp3
Track 7 Watersong.mp3
Track 8 The Parrot and the.mp3
Track 9 Through a glass.darkly.mp3
PROMO VIDEO: W.A.A.M. #003
Raita: THERE'S A GOD IN MY GARAGE, ca: 4.00 min.
on pyörinyt MTV Europe:illa 1999 asti.

LEHDISTÖLLE VALOKUVIA

SALAISET JULKAISUT

CD levyt ovat painamalla saatavina Online täältä: