Waam ART NEWS BEN's WRITE BOOKS

 


2019

Endast Gud vet vad som händer detta år, jag planerar inget själv.

Hösten 2018

Värna, Linköping trakten Sverige, lite på en månad. Bad även för folk på ett möte i Öja, Finland m.m.

2017

Kommer att vara i Åtvidaberg utanför Linköping, Sverige mer är en månad från och med 13 augusti, 2017.

Jag var i England i tre månader Mars-april-maj-juni 2017. Människor blev frälsta helade och befriade. Min dotter och jag ledde en kinesisk Buddhist till trosom gick omkring och sökte Gud uppe på ett berg (Down) i Luton. Jag döpte honom hos en pakistansk bekant någon vecka senare.

Det andliga klimatet har förändrats, det har blivit hårdare och muslimer attackerade och mördade folk i Londom mer är varannan vecka medan jag var där! Koranen befaller ju dem att mörda alla icke-muslimer! Det är mycket märkligt hur västerlänningar inte vill förstå att det faktiskt förhåller sig så! Den som kallar sig muslim och inte vill mörda icke--muslimer, är ju egentligen ingen muslim, eftersom koranen kräver blod! Attackerna minskade när en full engelsman mejade ner några muslimer utanför en moské (avgudatempel).

Augusti - September kommer jag att besöka Sverige igen. Som vanligt vet jag inte på förhand vad Gud vill att jag skall göra, men det löser sig när jag har kommit fram.

24 mars - 24 april var jag i England och bad för folk i kyrkor, på möten i hem. böneceller m.m. Bad även för pastorer och fick be för deras församlingar, barnen som fick nådegåvor och ett ord på vägen ifrån Herren.

På ett Indiskt möte skedde helanden och en man ifrån Litauen blev frälst. Jag bröt även en del svåra religiösa släktförbannelser som berodde på den indiska religionen. Efter att de var brutna släppte mörkret och trycket de numera troende personerna.

OBS! Det händer idag att fördummade/okunniga kristna påstår att förbannelser inte kan gå i arv och att kristna inte kan drabbas varken av förbannelser eller demoner. Själv har jag jobbat med dessa problem sedan 1975, så jag kan utan tvivel säga att kristna kan i okunskap dra på sig nästan vad som helst och bibeln lär oss tydligt att släktförbannelse existerar. Om jag har rätt tar ingen skada men om folk tror på de okunniga då får de lida mycket i onödan under livets gång. En förbannelse leder inte alltid till döden MEN den försvårar våra liv, ibland hur mycket som helst via sjukdom och annat!

Min dotter och jag besökte även en pakistanikyrka som jag har besökt de senaste åren då jag har varit i England. Där fick vi be för ungdomarna som i sin tur fick tungotal m.m.

Mars 14, 2016

Har hållit en del informella celler hemma sedan februari i år och även bett för folk i deras hem, en del har även kommit hem till mig o för förbön. En del har kommit ifrån södra Finland på förbön medan en del andra har kommit ända ifrån Sverige för att bli döpta med mera. Snart beger jag mig på en lite längre resa igen.

Jag var med i denna TV dokumentärfilm 2016 på YLE.


Augusti-september 2015

Besökte Sverige igen för elfte gången sedan 2012.

Resan började i Norrköping där jag bland annat fick be för arabiska pastorer. På fritiden gick jag på stan med vänner och bad för främlingar. Gud helade ett 80-tal på gator och torg.

Sen åkte Emil och jag vi till Linköping och andra städer för att be för några FB vänner. En kille som fick ryggen helad nere på stan i Linköping frågade "har jag fått placebo?"...vilken fråga alltså. Han hade svårt att tro att Gud hade helat honom trots att värken var borta.

Jag fick träffa och be för en hel del av mina underbara Facebook vänner, en del hade jag inte ens träffat tidigare. Ett par av dem ifrån Linköping hängde med till Norrköping där vi även höll några samlingar med musik och förbön i hem. Vi gick även omkring på gator och torg och bad för många som ville ha förbön och vi fick se många helanden.

Vi reste av och an mellan Norrköping, Linköping, Aneby, Göteborg, och Umeå. Naturligtvis bad vi även för folk på benistationer, på korvkiosker med mera. Med Gud blir livet aldrig enformigt!

2015

Nu sitter jag och jobbar på ett antal böcker när jag inte ber för folk som kommer på besök osv. Skriver även nya sånger hela tiden.

Resorna för 2015 är inte ännu bokade. Är på ständig stand-by för Herren Jesus Kristus, det kan bära av alldeles när som helst, jag planerar ju inga resor själv.

•••

2014 Reste jag i Sverige igen. I november-December var jag i Norrköping, Linköping, Åtvidaberg, Linköping och Aneby i Småland.

Folk blev frälsta, befriade, döpta i Helig Ande och vatten. Andra blev helade ifrån fysiska men. Som vanligt hade jag gitarren med mig och spelade här och där. Fick även en 12-strängad gitarr av en broder!

Det händer även otroligt mycket på resorna man träffar ju så många trevliga människor då.


England våren 2014:

Luton - London, UK January, TBA


Sverige mars-april 2014:

Gothenburg

Aneby etc.

Reser på envägsbiljett (som vanligt) eftersom jag inte vet vilka alla ställen jag skall resa till.


England mars 2014:

Luton - London, UK January.


Sverige 2014:

27/11, 2014 Vasa - Norrköping

Linköping

Skärblacka

1 December Aneby

Bruzaholm

Gothenburg

Partille

8/12 Mjölby

8/12 Norrköping

 

Israel:

11-18 December 2014

Arlanda-Tel Aviv-Jerusalem

11/12 Storm, rain, hail.

12/12 Snöstorm

13/12 Snöstorm

14/12 Snöstorm

15/12 vått

16/12 vått

17/12 vått

18/12 Solen skiner, känns som sommar på hemvägen...

Jerusalem-Tel Aviv-Stockholm-Vasa

(ZZZ!)


Ny bok på kommande endera dagen...

Första utgåvan blir på svenska.


Ber ofta för människor i olika länder och Gud helar dem via Facebook :-)


Tillbaka i Finland med Norwegian efter 3 veckor i Sverige.

1. Norrköping, Vittnesbörd och förbön i Pingstkykan, privat undervisning och förbön i celler med mera.

2. Linköping, privat förbön.

3. Norrköping, celler, tidningsintervju m.m.

4. Linköping, Vittnesbörd och förbön på Victory Bibelcenter, m.m.

5. Aneby, medverkade på bönemötet i Torgkyrkan, delade ett ord och bad för folk. Privat förbön.

Fick även be för tre fina killar som kom från Växjö m.m. medan jag var i Aneby.

6. Göteborg, stugmöte, profeterade över alla närvarande, en del syskon fick även tungotalet i funktion. Bad för folk i Mölndahl.

7. Aneby, privat förbön.


Håller mest till på Facebook nuförtiden.


27-28 Juli höll jag två möten i Brahestads Frikyrka - Raahen Vapaakirkko i Finland.

Gud gjorde många under och två blev frälsta. Någon eller några har alltid blivit frälsta på möten som jag har fått hålla i egen regi, på grund av att jag ger Helig Ande fria händer, jag har inget eget program.

Pirkko blev helad förra 27/7 i Brahestad. Hon hade haft svår värk i 56 år och kunde knappt gå med rollator. Nu går hon utan rollator! Hon kom gående följande dag utan rollator och såg minst 10 år yngre ut. Hennes värk försvann på några sekunder under förbön! Fick just veta att två läkare hade diagnostiserat henne med luncancer, men även den är borta nu!

Turo Skogberg hjälpte mig med lovsången.

--------------

Nära Hönö, Sverige • Februari 2013

Just hemkommen efter 5 veckor i England där jag predikade i en kyrka mars-april och bad för folk, men även i celler och privat. Herren helade många, bland annat en sjukhusföreståndare i London, astma och reumatisk värk försvann.

Läppstiftet Göteborg • Februari 2013

I Februari var jag i Götebord, Höno, Aneby, Göteborg. Spelade och bad för folk i kyrkor, församlingar och privat. Gud gjorde sin grej :-) Fick träffa många trevliga och intressanta människor på resorna. Många fick andliga gåvor under förbön, en del började se i Anden, andra fick uttydning av tungotal med mera under förbön. Döpte även folk både i Sverige och i England, det var badkar som gällde denna gång på grund av kylan :-)

London, England • Februari 2013


Happy 2013!!!

Kommer att resa en hel del i år till olika länder, hålla förbönsmöten med healande osv. Om ni vill ha tag på mig kan ni SMSa eller kontakta mig via Facebook (Ben Antell), jag svarar sällan i telefon numera.

Snart kommer 3 nya böcker ut på svenska och en på engelska!

Mina böcker översättes som bäst till spanska, engelska och hindi.


Black Sabbath i Finland!

Den åttonde december 2012, kommer nazister och satanister i Finland att hålla mässor över hela Finland i ett desperat försök att viga Finland till satan.

Bed emot detta om du älskar Gud och Finland!


Har besökt Sverige vid ett flertal tillfällen nu, åker i December igen.


9 Döpta i Norrköping, många helade.


Södra Vassor Fredag 10 Augusti 2012

Det åttonde mötet blev det sista i Cityförsamlingens utrymmen. Ingen överraskning, Gud sade från början att Citykyrkan var en tillfällig lösning. Får leta efter ett annat ställe då jag kommer hem från Sverige den 22 augusti, om inget lustig inträffar :-)

Är tacksam för att vi fick vara där i 2 månader (8 ggr)! Över 20 personer blev frälsta och många döpta på Smulterö badstrand.


Södra Vassor Fredag 27 juli 2012

Möte nr 6...9 döpta hittills - Kaffe, förbön och allt möjligt annat som bara Helig Ande känner till. Har inget progam :-) Vi får se vad som händer. allt är gratis och INGEN kollekt! Många har blivit helade, en del gäster har kommit ända från Sverige, eftersom jag var med i ett TV program OUTSIDERS på TV5 där i vintras...

Åker till Norrköping 12/8 och på tisdag håller jag möte i Aneby på kvällen...

9 döpta på 5 veckor!

Kolla Facebook: Ben Antell


Södra Vassor måndag 9 juli 2012

Sommaren 2012

Håller HEALING HOUSE INTERNATIONAL (något bör man ju kalla dem :-) möten i Vasa, i Cityförsamlingens utrymmen på:

Fredagar: Kvarngatan 15, Vasa, kl 18.00.

Spelar gitarr och sjunger tills Helig Ande säger något. Håller inga långa predikningar eftersom de flesta kommer till förbön. Döper även folk till syndernas förlåtelse på varenda möte om någon vill bli vuxendöp! Har döpt 5 hittills och 3 står på kö. Vi åker helt enkelt till Smulterö eller någon anna badstrand, efter eller under mötets gång, själva dopet tar inte länge. Det finns även kaffe, allt är gratis, välkomna. Det fjärde mötet är nu på följande fredag kl 18.

Välkomna och Gud välsigne er alla, Ben Antell

PS. Om ni vill ha gedigen bibelundervisning rekommenderar jag Cityförsamlingens möten på söndagar. Tom Lipkin är en bra predikant.

http://www.vaasancityseurakunta.org/7- 31 Mars 2012 -

En ny liten bok, 22 sidor!

Boken heter "Gäller mitt Dop?"

Många har frågat mig om dopet som bibeln nämner,
men även om babydopet som kyrkofäderna hittade på på 400-talet, till de bibeltroendes troendes fasa.

Hoppas att denna lilla bok skall bli till hjälp för alla de som är oroliga över sin dopsituation.


OBS! Predikar i Vörå Frikyrka,

Om du är svårt sjuk eller känner någon som är svårt eller lite sjuk, kom till Vörå Frikyrka så ber vi för dig. Många har blivit helade!!!

Förbönsmöte tisdag, 20.03. 2011 Kl. 19.00. God help us all :-)


January 2012

BEN ANTELL BAND

Waters LP Worldwide Re-release on iTunes!

Get yer own re-mastered MP3 copy now!

http://itunes.apple.com/fi/artist/ben-antell-band/id495710721

Released: 24 December 2011
P 2011 King Kong Production


En vecka innan julafton kom min boken Tutti Frutti ut!

Finns på Allkristen Bokhandel i Vas och Jakobstad. Även på Vasa Musicshop på Handelsesplanaden i Vasa.


OBS! Predikar i Vörå Frikyrka,

Om du är svårt sjuk eller känner någon som är svårt eller lite sjuk, kom till Vörå Frikyrka så ber vi för dig. Många har blivit helade!!!

Förbönsmöte nästa tisdag, 17.5. 2011 Kl. 19.00. God help us all :-)


FINLAND, Wassor - 2011

Förböns- och befrielsetjänsten tar upp min mesta tid nu 2011. Jesus helar folk på löpande band woohooo!

Foto © Håkan Ahlskog 2009

December 2010

OBS! Är tyvärr ej längre regelbundet i Kvevlax Missionskyrka på onsdagar.


De som vill ha förbön av mig kan kontakta mig privat vid behov. Är även på Facebook. Herren helar folk i dag precis som Han gjorde när Han var här på Tellus.


OBS! Predikar i Vörå Frikyrka,

Förbönsmöte tisdag, 9.11. 2010 Kl. 19.00. God help us all :-)


FINLAND, Wassor oktober 5,  2010


Oktober 6 kl. 19.00 Kvevlax Missionskyrka

Förebedjare i Kvevlax Missionskyrka, onsdagar kl. 19.00
Förbönsgudstjänst tisdagar, en gång i månaden, Vörå Frikyrka?

Ber även privat, för vem som helst i trakten som vill ha förbön.

FINLAND, Helsingfors oktober 4-5,  2010

ENGLAND

Oktober 3... LCC
Oktober 3...

FRANKRIKE, oktober 1

ENGLAND, augusti 15 - oktober 4, 2010

September 31...
September 28...
September 16,Luton, predikan, lovsång, förbön.
September 12, Luton, förebedjare
September 12, LCC, förebedjare
September 5, Luton, förebedjare

Augusti 22, LCC, förebedjare

Även privat.

FINLAND 2010

Förebedjare i Kvevlax Missionskyrka, onsdagar kl. 19.00
Stand-in Predikant
Stand-in lovsångare,
Stand-in mötesledare :-)


Trubadur, Jutasbackan, Nykarleby. 2010.

FINLAND 2009

Vittnesbörd, lovsång, förbön i allehanda kyrkor, ungdomsklubbar, restauranger med mera i Österbotten. Ibland ensam, ibland tillsammans med någon vän eller med orkester.

2009.08.28 Buffalo Ben, country and boogie, Jutasbackan, Nykarleby.


31.10.2009 2009 Buffalo Ben, country and boogie, TROPICLANDIA/VASA


England, London  2009

Sept 19 till Okt 3, gatumission i Camden Lock, the Stables, London

Övriga Året:


Förebedjare i Kvevlax Missionskyrka, onsdagar kl. 19.00
Förbönsgudstjänst tisdagar, en gång i månaden, Vörå Frikyrka.
Förbön, Söndag eftermiddagar eller kvällsmöten (tiderna varierar), Vörå Frikyrka

Bland annat...

SVERIGE 2009


Juni, 2 dagar i Bergskyrkan, Hässelby, Sverige. Lovsång, predikan och förbön.

Även privat förbön.

FINLAND 2008

Utterö, vittnesbörd, lovsång, förebedjare på finska, tolkat till ryska.

Förebedjare i Kvevlax Missionskyrka, onsdagar kl. 19.00

Augusti 2008 City on Fire Konferens, Sion, Vasa (förebedjare)
Juli 2008 Filadelfia, Närpes, Finland
Juli 2008 Kristliga Folkhögskolan, Nykarleby, Finland
Juli 2008 MC-MEETING, Frank Mangs Center, Närpes Finland
Juli 2008, FMC-REVIVAL, Frank Mangs Center, förebedjare

Bland annat...

FINLAND 2007

09.12.2007 Församlingshemmet, Replot
25.11.2007 Metodistkyrkan, Vasa
24.11.2007 Kvevlax Missionskyrka  
24.11.2007 Samaria, Norra Pörtom
24.11.2007 Filadelfiakyrkan, Närpes  
18.11.2007 Betesda, Kuni
17.11.2007 Pixne, Malax
06.10.2007 Nedervetil Församling, Nedervetil
13.09.2007 Korsholms Högstadium  
08.09.2007 Ungdomsledardagar, FMU Utterö
24.08.2007 Samaria, Norra Pörtöm
24.08.2007 Frank Mangs Studio, TV show Närpes
18.08.2007 Ungdomskväll, Frank Mangs Center, Närpes, Finland                        16.08.2007 Slättens Mystik, Närpes, Finland
09.08.2007 Konstens natt, Vasa Missionskyrka, Vasa Finland
07.08.200 Vassor Lägergård, Vassor, Finland
29.07.2007 Salteriet, Björköby, Finland
07.07.2007 Utterö Lägergård, Sundom, Finland
30.05.2007 Missionskyrkan, Kvevlax, Finland

Bland annat…

FINLAND 2005 - 2010

Vittnesbörd, lovsång, förbön i allehanda kyrkor, ungdomsklubbar, restauranger, olika tillställningar med mera i Österbotten.

FINLAND - SVERIGE, 1967-2007

Konstutställningar
Musikproduktion,
Ben Antell Band, Liquid Elevator, Benjamin Antell, Buffalo Ben
Musikvideos (youtube/thalonen)
Animeringar
Konserter, Ben Antell Band, Benjamin Antell solo, Buffalo Ben
Film


Har inte tid att designa mina hemsidor längre, behöver en sekreterare...

Resten av den äldre informationen nedan är extra rörig, sorry.


Har skrifvit en hel del nya sånger av alla de slag sedan LUNA PARK kom ut, men jag har inte jobbat i studion sedan dess. Hela mitt liv har förändrats drastiskt. Har sökt Guds närhet och fått den på ett nytt sätt.

Största delen av min tid går åt till att vara förebedjare i olika kyrkor, böneceller och privat. Vi får se vad Herren hittar på, har inga egna intressen längre och livet är super coolt.


Den 8 December blir det Förbönsmöte i

Vörå Frikyrkoförsamling kl. 19.00

Magnus Mikander & Benjamin Antell spelar och sjunger.

Vi ber för alla som vill ha förbön, det spelar ingen roll vad det gäller, eller vem du är. Herren vill möta alla människor med sin kärlek och sitt helande.

He finns kaff...


24.11.2009

Liquid Elev@tor finns nu online gratis i mp3 form.


I kväll på Halloween spelar vi 20.00 eller 21.00 på:

Steel 'n' Country #2

BUFFALO BEN

kommer att spela på

HOTEL TROPICLANDIA/WASKIA, VAASA

31.10.2009 kl. 19.00

Inträde 15 euro eller inträde + supé 45 euro. Anmälningar: 06- 283 8000 (Waskia)

Eero Lakaniemi • bas, b-vox

Henna Hellman • fiol (inte med på bild)

Samuel Dahl • Pedal Steel Guitar och Dobro

Sixten Sandvik • Trummor

Buffalo Ben (Antell) • Gitarr och sång

www.steelguitar.fi


Ben är i London, U.K. Sept 19 till Oct 03.


2009.08.28 OBS!!!

I morgon, lördagen den 29:nde spelar Buffalo Ben hos Sven NymanJutasvägen 217, Forsbackan i Nykarleby, Finland! Kl. 20.00.

Vi spelar som förband till Jack Vreesvijk (Cornelius son)!

Buffalo Ben består av:

Eero Lakaniemi, bas

Samuel Dahl, pedal steel guitar, dobro

Sixten Sandvik, trummor

Ben Antell, gitarr, sång

När Samuel kom med i bandet började vi låta C&W, därav namnbytet :-)


På onsdagar är jag i Missionskyrkan i Kvevlax, Finland och ber för folk, när jag inte är på resande ben.

På söndagkällar är jag för det mesta i Vörå Frikyrka (Baptis/pingstkyrka Eller i Sion Församlingen (Pingstförsamling) in Vasa.

För tillfället spelar jag in egna lovsånger, i det som är kvar av min studio efter blixtnedslaget...KABOOM!


30.05.2009

Mycket har hänt i mitt liv på sistone. Jag är för tillfället predikant och ber även för sjuka i varje möte där jag predikar. Kommer att vara i Stockholm 5-17 Juni.

Gud välsigne er alla, Benjamin


Sommaren/hösten 2008

NYHET!

Har under de senaste +3 åren skrivit en bok, den blir klar för korrekturläsning i dag eller imorgon. Jag hoppas få ut den på något sett i sommar. Boken är på ca. 340 sidor. Mer än så säger jag inte just nu :-)

Håll upp gluggarna för den.


14.03.2008

Många nya videos på (11 st in alles) : http://www.youtube.com/thalonen


05.01.2008

Ny video WATERSONG (kolla hunden :-)


01.01.2008

Ben upträder för tillfället solo med gitarr och vittnar. Även förbön är aktuell för de som vill ha förbön.


30.12.2007

Ny video WYSIWYG


23.12.2007

Kolla Ben's write om du vågar: http://www.antell.com/devotionalblog.html


23.12.2007

Alla BAB videos inklusive den nya "There's a space inside of me": http://youtube.com/user/thalonen


10.05.2007

Ny video med Ben Antell Band:I was looking 4 love


02 17 2007

LUNA PARK på The Phantom Tollbooth Saturday 17th 2007

Tryck här om du vill läsa hela storyn PHANTOM TOLLBOOTH!

This album is a flat out blast...

Barry Nothstine hosts Soul Frequency Radio (http://www.soulfrequency.com), a weekly freeform FM radio show showcasing progressive rock, instrumental rock, power-pop, psychedelic rock, rock classics, blues, and more—great rock for the ages!


06 01 2007

Ny video på youtube.com!

Spår 1: Flowers in my hair From BEN ANTELL BAND - LUNA PARK.

http://www.youtube.com/watch?v=_lbYrDx7mBE


28. 12. 2006

Klinkmann recenserar Ben Antell Band - Luna Park CD i vasabladet.fi


Fredag 17. 11. 2006 Kl. 10.50 Yle Vega. Intervju med Ben Antell ang. LUNA PARK

Ben Antell Band LUNA PARK "in glorious Black & White"


LUNA PARK "in glorious Black & White"


Ny CD, här kan du ladda ner låtarna gratis och lagligt.

Track 1 Flowers in my hair.mp3
Track 2 I was looking 4 lo.mp3
Track 3 I love U so can't let U go.mp3
Track 4 Piccolo - Bell boy.mp3
Track 5 BIG BAM - Wham bam.mp3
Track 6 What a beautiful Dei.mp3
Track 7 Everything is relative.mp3
Track 8 Waiting here, what can I do?.mp3
Track 9 There's a space inside of me.mp3
Track 10 Camel Race - Helter skelter days.mp3
Track 11 Shyna a little love.mp3
Track 12 WYSIWYG - What did U x-pect?.mp3
Track 13 Wish I could dance like David did.mp3
Track 14 I'm coming home, 'cos I love U so.mp3
Track 15 One day you're here, one day you're gone.mp3
Track 16 I love my little girl(s).mp3
Track 17 When night is cold.mp3
Track 18 Delhi Delhi.mp3
Track 19 Coming or going?.mp3
Track 19 Really hidden track.mp3

Musiken är "laid back" rock-pop, somliga tycker att den låter Prog...

PS. Trummorna spelas av originalmedlemmen...Sixten Sandvik, resten av instrumenten av Benjamin Antell medan bandet var på semester :-) Ben spelar gitarrer, fiol, elfiol, cello, kantele, keyboards, munspel, perkussion, samt sjunger alla stämmor + lead sången. Med på skivan finns även höns, småfåglar och en groda. Skivan är inspelad för hand utan sekvensers/samplers.

 


Bens tankar och sånt...

I Augusti 2006 går Ben Antell Band in i studion för att spela in en 25 års jubileums CD,
med nya låtar, alive i studion.


Liquid Elev@tor är ur funktion, läs mera på engelska här


För tillfället spelas Hollywood ettaJamsline i USA. 06 05 2006

Benjamin i musikmagasinet RIFFI 6/2004
IN THE BAG snurrar på listor i USA igen sommaren 2004! Nu är det låten Be bop dum de dum som bombaderar kusterna, och stilla havsöarna.

Benjamin Antell skrev musik till Headhunters , en ny finsk TV serie på TV4 i år.

Benjamin, TV intervju på ungdomsprogrammet
YLE/FST/GO GO i mars 2004, i Finland.

En ny CD är under inspelning, den bär titeln "Untitled" tills vidare.
Stilmässigt skiljer den sig från Benjamins tidigare skivor (som vanligt),
det förekommer mycket gitarrer.
Musiker på plattan är Sixten Sandvik: drums
och Benjamin Antell på gitarrer, keyboards, "whatsits" och sång.

Liquid Elev@tor
Recenceras av Automata No.5 magazine, Canada, i september 2003.

Interview with Benjamin
The Mic online magazine
MIConlinemagazine

Benjamin är för tillfället i studion och spelar in nya låtar...
photo M. Waegar.
Benjamins skivor/videos spelas i ett stort antal länder bla.a. USA, England, Philipinerna
Stilla havsöarna, Ryssland, Indien, Australien, Canada samt hela Scandinavien via
MTV EUROPE (sedan 1996)

USA

Ny 65 min. remix CD (dance) med 4 nya låtar
"Up 4 Oxygen", på IMG, New York.
Internationell distribution.Ute nu i Sverige!

BOX AMERICANA ( 3 radio hittar i USA, spår 1, 2 och 3)
(RRCD 109 Riverside Records)
Distribution: Bonniers, Sweden.
RIVERSIDE RECORDS

Här har du Box Americana mp3 låtarna gratis:

Track 1 Box Amreicana.mp3
Track 2 I'm just coming 4.mp3

Track 3 B my doctor yeah.mp3
Track 4 2morrow could B ye.mp3
Track 5 Many a night.mp3
Track 6 Hollywood Pollywou.mp3
Track 7 If...U would still.mp3
Track 8 My Billabong.mp3
Track 9 God in my garage I.mp3
Track 10 Sister Circumstanc.mp3
Track 11 My darling daughte.mp3
Track 12 Departure.mp3


Skivorna kan äntligen beställas här Online:"There's a God in my garage" går på MTV!
Du kan höra den på Alternative Nation m.fl. program.

"THERE'S A GOD IN MY GARAGE" från IN THE BAG CD'n
låg ett tag etta på radiolistor i USA, det gjorde även
1. Box Americana,
2. I'm just coming 4 your love samt
3. 2morrow could B yesterday,
från CD'n BOX AMERICANA.

Radio hitten: "There's a God in my garage" finns även ute i USA
på Electica 3 utgiven av n'soul records, Hollywood, USA.
Där den har fått ett väldigt positivt mottagande!

Här har du IN THE BAG mp3 låtarna gratis:

Track 1 Be Bop Dun de Dum.mp3
Track 2 There's a God in m.mp3
Track 3 The Money Song.mp3 (I guess I have to ask if I can give away this John Kander tune)
Track 4 If you find the li.mp3
Track 5 My darling daughte.mp3
Track 6 Waiting 4 elevator.mp3
Track 7 Watersong.mp3
Track 8 The Parrot and the.mp3
Track 9 Through a glass.darkly.mp3

IN THE BAG: "Ifall du gillar Beck (inte Jeff) m.fl.
kommer du troligtvis att gilla denna platta."
The Phantom Tollboth, USA


PRESS 4 tidningsurklipp


USA, Belgium, England, Finland...
1. Be bop dum de dum (lyrics)

2. There's a God in my garage

3. The money song (Warner bros.)

4. If you find the light (lyrics)

5. My darling daughter (lyrics)

6. Waiting 4 elevators (lyrics)

7. Watersong (instrumental)

8. The parrot and the Christmas dinner (Charles rap)

9. Through the glass, darkly (instrumental)

Ljudfiler i Real Audio format:

godimgII.ra: There's a God in my garage (part II) Real Audio 66K
godimg.ra: There's a God in my garage (part I) Real Audio 116K
money.ra: The Money Song Real Audio 99K
elevators.ra: Waiting 4 elevators Real Audio 132K
thelight.ra: If you find the light Real Audio 83K
thrudarkl.ra: Through a glass darkly Real Audio 132KPROMO VIDEO: W.A.A.M. #003
Spår: THERE'S A GOD IN MY GARAGE, ca: 4.00 min.

Du kan se den på MTV EUROPE!