Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 429 - 2007 11 29 South Wartzor

 

Peace,

Jeesus on elämän leipä.

Jeesus on syntynyt Betlehemissä, joka tarkoittaa "leipätaloa" :-)

Henkilö joka on juuri ottanut Jeesuksen vastaan on niinkuin iso vauva. Kasvatakseen hän tarvitsee Jeesusta ja Pyhän Hengen opastusta. Jeesus on elämän leipä, Hän antaa meille myös elämän veden Pyhän Hengen kautta.

Valokuva © Fred Skymberg

Ilman Pyhän Hengen opastusta juoksemme seiniin päivittäin. Kannattaa ottaa Pyhän Hengen vastaan heti Jeesuksen jälkeen, jos He eivät tule yhtaikaisesti sinun luoksesi. Pyhä Henki tietää nimittäin missä seinät ovat :-)

Jumala pyyhkii kaikki vanhat synnit sinun kovalevyltäsi, joten sen jälkeen pääsi on ihan tyhjä siinä mielessä. Sinulla on ihan tyhjä pöytä, ja kaikki vanhat roskat ovat poissa. Nyt on tärkeetä unohtaa kaikki vanhat roskat. Jos vanhat muistit kaatuu päällesi, muista välittömästi väistyä Jeesuksen nimessä, ja kiitä Jumalaa että Hän on unohtanut kaikki ja armahtanut sinua Kristuksen takia. Silloin Piru yleensä lähtee niinkuin palava orava takisin mistä hän on tullut.

Valokuva © Fred Skymberg

Sinun elämän päiväsi ovat lasketut.

Eläät niin kauan kun Jumala sallii, eikä päivääkään enemmän tai vähemmän. Et tarvitse peläta kuolemaa jos sinulla on Jeesus sydämmessäsi, sillä Hän on ikuisesti voittanut kuoleman.

Sinulla on tehtävä maan päällä, kysy Jumalalta Jeesuksen nimessä mikä se on. Jokaisella ihmisellä on nimittäin tehtävä jonka Jumala on suunnitellut. Ilman Pyhän Hengen johdatusta se jää varmasti tekeemättä. Jos löydät tehtäväsi löydät myös samalla tyydytksesi.

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben

Ilmaista musiikkia mp3 muodossa, lähes kaikki Benin levyt: http://antell.com/mp3.html

---

PS. Elämä alkaa pienellä yksinkertaisilla rukousella. Jos haluat antaa elämäsi Jeesukselle, tai kokeilla miltä se tuntuu, sano rehellisesti tämä rukous:

Herra Jumala minä uskon sinuun, anna minulle anteeksi minun syntini, ja tule minun sydämmeen. Anna minulle rohkeuutta kertoa muille Sinusta. Kiitos että olet palastanut minut Jeesuksen nimessä, aamen.

Noin se alkaa, jos rukoilit, tulet huomaamaan muutoksen elämässäsi. Toiset muuttuvat heti, ja toiset hitaammin. Olemme kaikki erilaisia, mutta Jumala rakastaa meitä kaikkia.


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 429 - 2007 11 24 South Wartzor

 

Peace,

Minä en tuomitse ketään, se on Jumalan työ.

Luonnos

Selitän mitä Jumala on kertonut minulle henkilökohtaisesti. Tiedän tarkasti miten minulle käy tämän elämän jälkeen. Tiedän myös varmasti että joka ihminen joka ei välitä Jeesuksesta kuolee kaksi kertaa, ensin maan päällä ja sitten Helvetin jälkeen. Helvetti on tavallaan inhottava "odotushuone" ei uskoville.

Luonnos

Kun Jeesus on tullut kolmannen kerran maailmaan (hän on jo käynyt kerran kuolemansa jälkeen) niin Hän noutaa kaikki uskovaiset Taivaaseen juhlimaan ikuisesti. Sen jälkeen tulee Tuomionpäivä kun kaikki muut ihmiset saavat tuomionsa. Silloin selityksiä ei kuunnella. Epäuskoiset joutuvat ikävä kyllä kärsimään myös toisen kuoleman.

Kannattaa ottaa Jeesuksen vastaan ennen kuin kuolema yllättää.

On tosi kivaa elää Jumalan kanssa, en olisi jaksanut ilman Hänen johdatustaan ja rakkauttaan. Jumala antaa minulle voiman jatkaa. Meillä on paljon hauskaa kirkossa keskiviikkoisin. Soitin rumpuja eka kerran kirkossa eilen, hoi laarilaa. Kahvi ja kahvipullat ovat ilmaisia keskiviikkoisin.

Rock and roll Jiihaa ho! Valokuva © Johan Sebastian Back

Jos pappi tuntuu olevan epiksessä niin kuka tahansa saa mennä kahville koska vaan :-)

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 423 - 2007 11 15 South Wartzor

 

Peace,

Valokuva © Fred Skymberg

Suomelkielisiä Raamattuja online: http://www.raamattu.org/?kieli=suomi

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ilmaista musiikkia mp3 muodossa, lähes kaikki Benin levyt: http://antell.com/mp3.html


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 422 - 2007 11 14 South Wartzor

 

Peace,

 

Älä jätä tekemättä sen minkä voit tehdä tänään.

Valokuva © Fred Skymberg

Jos opastat jonkun ihmisen Jumalaan, niin hän voi taas viedä monta uutta ihmistä Jumalan tyköön. Ja he voivat seuraavasti viedä koko suvunsa ja myös naapurit uskoon, siitä voi helposti tulla aikamoisen Domino effektin. Jos ajattelet "huomenna" niin silloin tämä henkilö ei välttämättä löydä Jumalan, koska Pyhä Henki ei välttämättä tule toista kerta puhumaan hänelle. Emme voi ohjata Jumalan Pyhä Henki millään tavalla, Hän tekee niinkuin Hän itse tahtoo.

Joka tekosi vaikuttaa johonkin.


Valokuva © Fred Skymberg

Tämä koskee myös musiikkia, taidetta ja vaikka mitä. Jos tunnet vahvasti tänään että sinun pitää tehdä jotain erikoista, älä jätä sitä sikseen. Et ikinä tiedä mitä huomenna tapahtuu, voit vaikka sairastua ja jopa kuolla. Jos sinulla on venäläinen auto niin se voi vaikka räjäyhtää, ja sinä sen mukaan. Aika kaukana (cow kana, ko höna) haetut esimerkit mutta olen elämässäni nähnyt vähän kaikenlaista.

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 421 - 2007 11 13 South Wartzor

 

Peace,

Minne matka?

Valokuva © Fred Skymberg

Ei ole koskaan liian myöhäistä elämässä osua oikealle raiteelle.

Jumala odotta sinua loppuun asti. Ilman Hänen johdatusta teemme vain mokia, Hänellä on nimittäin hallussansa elämämme sinikopio. Ilman sitä joudumme helposti ojaan, joka kerta kun ajamme omia teitä.

On tärkeätä antaa Jumalalle paljon aikaa, mistä tiedämme muuten mihin matkamme johtaa? Viisi minuuttia päivässä Jumalan kanssa on pelkkä vitsi. Mihinkä meillä on muka niin kova kiire? Monelle on jonkinlainen stressihäiriö joka painaa jatkuvasti päälle. Se on vain psyykkistä harhautusta. Jos annamme Jumalalle paljon aikaa, niin saamme muös paljon takaisin.

Tämä elämä on aika lyhyt, kannattaa ottaa elämä vakavasti ilman että siitä tulee paineita. Jumalalla on nimittäin paljon huumoriakin, miksi hän muuten loi minut?

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 420 - 2007 11 11 South Wartzor

 

Peace,

Mistä on nimi Palestiina kotoisin?

Valokuva © Fred Skymberg

Monet eivät tiedä että Roomalaiset jotka miehettivät Israelin halusivat tehdä pilkkaa Juutalaisista, ja nimettivät tämän vuoksi Israelin = Palestiinaksi. Roomalaiset tiesivät että Juutalaiset ja Filisteenit olivat aina sotajalalla toistensa kanssa, tämän vuoksi he keksivät Israelille uuden nimen Palestiina. Sana Palestiina tulee alunperin sanasta Filisté.

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 419 - 2007 11 09 South Wartzor

 

Peace,

On vähän synkkä fiilis kirjoitaa tänään.

9 ihmistä kuollut, nuoren miehen ateisti-mietiskelyiden takia. Kun yhteiskuntamme tuo itämaisia uskontoja ja temppeleitä suomeen niin Jumala suuttuu meille ja poistaa suojansa. Niin Hän myös teki Israelille muinaisaikoina kun kanssa ylisti idoolejaan. Saamme nähdä paljon väkivaltaa tulevaisuudessa jos tämä saa jatkua.

Valokuva © Fred Skymberg

Pahat henget olivat syy miksi nuori mies ampui 9 ihmistä.

Monet eivät usko henkimaailmaan, mutta se ei muuta totuutta. Henget ovat ympärillämme nyt ninnkuin he ovat aina olleet. Jos kännämme selkämme Jumalalle niin annamme samalla hengille enemmän edellytyksiä tehdä pahaa.

Tämä nuori mies oli selvästi ateisti kirjojensa ja kirjoituksistansa päätellen.

Ateistit ei usko Jumalaan, ja heillä ei oikeasti ole syytä elää. Tämä nuori mies tunsi sen, jos Jumala puuttu elämästä niin elämä on tyhjää kun autonrengas. Hänellä ei vissiin omasta mielestään ollut mitään syytä elää moraalista elämää koska kaikki oli turhuutta. Näin siinä käy jos Jumala puuttu elämästä.

Minun elämäni oli myös mielettömän tylssä ennenkuin tapasin Jumalan.

En halunut tappaa ketään paitsi itseni. Olen erittäin kiitollinen minun vanhemille että sain käydä pyhäkoulussa pienenä, minulla on ollut paljon hyötyä siitä myöhemmin elämässäni. Olen myös kiitollinen Jumalalle että Hän tosiaan päivittäin haluaa viettää aikaa kanssani, se on uskomattoman suuri kunnia. Jumala kutsuu myös sinua, kokeille Jumalaa tänään...sitä et koskaan kadu.

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 418 - 2007 11 05 South Wartzor

 

Peace,

Olemme kaikki palvelioita.

Valokuva © Fred Skymberg

Taivaan perheessä ei ole "tähtiä", osamme on palvella. Kaikki mitä meillä on, on annettu meille, kaikki kyvyt y.m. joten kaikki kiitokset pitäisi mennä Jumalalle eikä meille. Mehän teemme vain Jumalan tahtoa (toivottavasti).

Minun mielestäni musiikki sinänsä on neutraali.

Näin miksattiin "Waters" Ben Antell Bandin eka LP 1981, Rexin Studiossa Kokkolassa © valok. Folke West?

Syy miksi toiset bändit myyvät kumman paljon levyjä on voiteluksesta kiinni. Jumala voitelee musiikkia, mutta, koska piru yrittää aina kopsata kaikki mitä Jumala tekee,niin hän voitelee myös muusikoita ja bändejä.

Se ei ole "karismasta" kiinni jos joku on valtavan pop, se on voiteluksesta kiinni.

Bändin joka saa voiteluunsa pirulta, ei tarvitse olla mikään pirunpalvoja, riittää aivan hyvin että jäsenet eivät tunne Jumalaa.

Levy joka minulla on työn alla tällä hetkellä, on ihan erilainen kun kaikki minun edelliset levyt.

En edes tee musiikkia joka puhuu minulle erityisemmin. Levy on tehty muille lohdotukseksi. Julistan Herran sanaa selkeästi, ja Hänen tahtonsa pelastaa meidät kaikkista meidän ongelmistamme. Musiikki on yksinkertainen ja helppo ottaa vastaan, ja menee suoraan asiaan niinkuin sanatkin. Levyni sisältää myös uusia ylistyslauluja.

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 417 - 2007 11 02 South Wartzor

 

Peace,

Miksi rukoilla?

Valokuva © Fred Skymberg

On kaksi tapaa rukoilla. Voit puhua Jumalan kanssa niinkuin kenen kanssa tahansa. Jos olet ottanut vastaan Jeesuksen ja Pyhän Hengen voit myös rukoilla kielissä. Toinen tapa on todella voimakas henkimaailmassa, ja se on lahja jota maailman lapset ja jopa piru eivät ymmärrä. On myös todettu että ne jotka rukoilevat paljon kielissä, paranevat nopeammin leikkauksien jälkeen jne. Olen kirjoittanut tarkemmin tästä asiasta englanniksi tai ruotsiksi minun writilla, mutta en muista missä :-)

Kun sanat loppuvat on hyvä rukoilla kielissä.

Joskus se voi olla joku ihan vieras kieli jota et ole ikinä oppinut, tai se voi myös olla hengellinen kieli. Kielissä rukoileminen on tavallista vapaakirkoissa, koska otimme Jumalan sanan kirjaimellisesti vastaan. En kuulu mihinkään kirkkoon itse. On tärkeätä kuulua johonkin elävään seurakuntaan, se ei vaan ole minun juttuni tällä hetkellä, koska minä tomin enemmän kirkkojen ulkopuolella, ainakin tällä hetkellä.

Jos otat Jeesuksen vastaan voit myös puhua kielissä, lähes kaikki uudesti syntyneet puhuvat kielissä. Eikä sinussa mitään vikaa ole vaikka et puhuisi kielilläkään koska se on lahja, ja meillä on monta hengellistä lahjaa kirkoissa.

Esim.

Kerran eräässä rukouskokouksessa ruotsissa nainen rukoili vieraalla kielellä. Eräs henkilö ymmersi kielen, hän oli Puolalainen nainen ja kieli sujuvaa puolankieltä jolla Herra tahtoi lohduttaa.

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben


Valokuvaaja, Ruotsi: Fred Skymberg . Address : Tennisvägen 32, S-17553 Järfälla
Sweden.Tel: 46858035343 e_mail : fred9@chello.se

Valokuvaaja USA: John Kendall http://www.vintage-electronics.com/


I'm not trying to put anyone down with my Write, I'm just trying to convey what God has put on my heart. I also feel that that life is too short, to just shut up and go with the flow, when people suffer under all kinds of bondage, when they could in fact be set free in Christ.

Peace, Ben

Benny Antell, Ben Antell, Benjamin Antell